Pieterbankje onthuld in speeltuin Braam

Pieterbankje 4
Ter ere aan de vorig jaar overleden Pieter Perry is op zaterdag 19 maart een speciaal Pieterbankje gedoopt, in de speeltuin aan de Braam in Huizen. De vrouw van de eerste voorzitter van de Buurt Preventie Vereniging Holleblok, Ans Perry, nam het bijzondere bankje als eerste in gebruik.

Het gaat om een initiatief van de BPV Holleblok en dat wordt ondersteund door de gemeente Huizen. Ook wethouder Gerrit Pas was bij de plechtigheid aanwezig, naast de 40-tal familie, vrienden en buurtbewoners.
Pieter wordt duidelijk gemist in de buurt. Hij was een markante en innemende man die altijd een speciale plek in nam op de Braam. En nu is er ook een speciale plek gemaakt die zijn naam draagt, midden in de buurt waar hij lange tijd deel van uitmaakte. Het eiken houten bankje, gemaakt van “streekhout” (bomen uit de buurt) heeft een “Bourgondische” uitstraling, iets dat bij de oud-voorzitter Perry past. Het is niet voor niets dat alle aanwezigen om 15:30 uur een toast uitbrachten op Pieter, waarbij natuurlijk een rood glas wijn niet kon ontbreken. Meer foto’s via ….

Pieterbankje 3

Pieterbankje 1

Pieterbankje 2

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *