Bestuur en straatcoordinatoren

Voorzitter: Martin Vlaanderen, luckympv@gmail.com

Ik ben Martin Vlaanderen en woon al sinds 17 maart 1982 aan de Vecht 58 nabij het Holleblok.

Vóór de start van de BPV ben ik al betrokken geweest bij de inspraakcommissie en klankbordgroep m.b.t. het onderhoud en/of aanpassing van het Holleblok complex en de scholen. Het is dus ook een logische stap om lid te zijn van de Buurt Preventie Vereniging Holleblok. Dus heb ik sinds de eerste Algemene Leden Vergadering zitting genomen in de BPV als penningmeester om zo in ieder geval mijn steentje te kunnen bijdragen. Na het overlijden van onze eerste voorzitter Pieter Perry ben ik op 15 April 2015  door de overige bestuursleden gekozen tot voorzitter. Ik wil mij op mijn manier inzetten voor de veiligheid, preventie en sociale cohesie in onze woonomgeving.

Secretaris: Joost Bouwmeester, bpv.holleblok.hzn@gmail.com

Ik ben sinds maart 2017 secretaris van deze fijne club en heb het stokje overgenomen van mijn voorganger Eric van Eijkelenburg. Ik ben van het bouwjaar 1971, grijs haar maar nog zeker jong in de geest! Mijn taak binnen de BPV is PR en publiciteit en dat past eerlijk gezegd wel bij me. Want na de School voor de Journalistiek in Utrecht ben ik uiteindelijk bij de televisie terecht gekomen als programmamaker. Media, kranten, communicatie en interactie tussen mensen is iets dat me interesseert en waarmee ik nu ook mijn brood verdien.

Deze pappa van 2 lieve dochters zet zich graag in voor een gezellige, aangename en daardoor ook veiligere buurt. Naast mijn werk en gezin trek ik regelmatig de hardloopschoenen aan, fotografeer ik er op los en vul ik nu mijn vrije tijd met de werkzaamheden voor de BPV Holleblok; Overigens met heel veel plezier!

Penningmeester: Maurice Wildeman        06 – 122 40 999 maurice.wildeman@kpnmail.nl

foto Maurice Ik ben Maurice Wildeman (bouwjaar 1963) en nieuwgekozen bestuurslid van de BPV. Sinds september 1998 woon ik samen met mijn vrouw en 2 dochters met veel plezier op de Braam. Van beroep ben ik werkzaam als programma/project manager. Na 15 jaar voor Amerikaanse werkwerkgevers internationaal te hebben gewerkt, heb ik vorig jaar de stap gezet als ZZP’er verder te gaan. Hierdoor heb ik meer tijd voor andere leuke dingen gekregen, zoals de BPV J.

Wij wonen in een heel mooie en gezellige buurt, waar we niet de deur bij elkaar plat lopen maar toch voor elkaar klaar staan in goede maar ook in moeilijke tijden. Naast mijn werkzaamheden als penningmeester wil ik, samen met de overige enthousiaste bestuursleden, naar oplossingen zoeken om onze wijk nog plezieriger te maken.

Bestuurlid : Tim Kooij, tim@kooij.nu

“Sinds maart 2017 ben ik de jongste bestuurslid van de BPV, mijn naam is Tim Kooij. In 2015 zijn mijn vrouw en ik verhuisd naar de Vecht en begin 2017 hebben wij een prachtige dochter gekregen. Wij wonen, net als de andere leden, met veel plezier in de wijk Holleblok.

Ik werk als accountmanager voor een IT organisatie waarbij de focus ligt op security en compliancy van organisaties. Dagelijks hou ik mij dus bezig hoe mijn klanten optimaal kunnen acteren waarbij de risico van datalekken weg worden genomen maar ook voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse wetgeving.

Graag wil ik binnen de BPV mijn bijdrage leveren aan het behouden van een veilige en gezellige wijk waarbij oog voor elkaar belangrijk is. Ik geloof namelijk dat veiligheid, zorg en aandacht in de lokale nabijheid steeds belangrijker wordt. Ik hoop met mijn ‘jonge geest’, creativiteit maar ook met ervaring een hele mooie periode in de BPV tegemoet te gaan. Uiteraard doe je dit niet alleen of alleen met het bestuur maar juist met elkaar! Op een fijne samenwerking!”

Bestuurslid: Humpfrey David,

Hallo! Ik ben van 18 mei 1949, getrouwd met Janneke en we wonen al 17 jaar op de Tijm. We hebben 2 dochters en 2 kleinkinderen. Sinds 1,5 jaar zit ik in de VUT, na 40 jaar gewerkt te hebben bij het Nationaal Lucht- en Ruimtevaart Laboratorium te Amsterdam.

Ik ben bestuurslid van de BPV geworden, omdat ik het belangrijk vind om in een veilige en gemoedelijke omgeving te wonen. En natuurlijk ook omdat ik graag in contact kom met de mensen in mijn omgeving. En dat is door de BPV best wel gelukt!

Straatcoördinator Look: Marion Bremer, marbrem75@gmail.com

Ik heb me opgegeven als straatcoordinator omdat ik het belangrijk vind dat men zich in de woonomgeving prettig en veilig voelt. Op al mijn woonadressen heb ik dit als zeer positief ervaren, vandaar mijn inspanning op dit gebied.

Sinds ruim 30 jaar woon ik in deze wijk, naar volle tevredenheid. Er is veel vertrouwd qua bewoners, winkels en groen. Toevallig zit ik ook in de bewonerscommissie BC Flora, deze twee (BPV Holleblok en BC Flora) bestrijken een heel groot gebied van de Huizermaat West zodat ik een aardig inzicht heb in het wijkgebeuren en we soms kunnen profiteren van de korte lijn.

Straatcoördinator De Haar, Onderwei & Sporkehout: Yvonne Peeters,

Mijn naam is Yvonne Peeters. De meeste jaren van mijn leven heb ik doorgebracht in Huizen. Samen met mijn hond loop ik dagelijks door onze mooie wijk.

Vanaf het begin ben ik voor de BPV straatcoördinator. Het is voor mij leuk om met ons bestuur en de leden te kijken naar wat we allemaal zouden kunnen verbeteren. Mooi voorbeeld daarvan is de verkeerssituatie Look – De Haar en De Haar – Onderwei. Als voordeel van het hebben van een BPV in een buurt voor mij is de saamhorigheid die is ontstaan.

Met mijn enthousiasme en duidelijke mening hoop ik een nuttige bijdrage te kunnen leveren aan de BPV en de doelstelling uit te kunnen dragen naar de enorme hoeveelheid betrokken mensen en instanties. Bijkomend voordeel van de rol van straatcoördinator is dat je als mens leert en de ervaringen in het dagelijks leven bruikbaar zijn.

Van nature ben ik leergierig en daarom ben ik sinds kort een rechtenstudie gaan volgen, de toekomst zal leren of dat van pas komt.

Straatcoördinator Braam, Arie van der Kogel, kogschip@gmail.com

Ik ben Arie van der Kogel, 53 jaar oud en woon inmiddels al weer bijna 25 jaar op de Braam naast de speeltuin, in een buurt waar ik meteen verliefd op was! Ik ben getrouwd met Willy en en vader van twee prachtige, bijna volwassen, dochters. Ik ben gevraagd om straatcoördinator te worden van de Braam en heb toegezegd dit te willen doen omdat ik me betrokken voel bij onze mooie wijk waar het fijn wonen is.

Ik had al eerder contact gehad met het Bestuur over het nut van de 6 minuten-zone van de Hartstichting en heb me er sterk voor gemaakt om het belang hiervan onder de bewoners van onze buurt te verspreiden.

Ik vind onze BPV het ultieme middel om zaken geregeld te krijgen en de mensen dichter bij elkaar te brengen en met net die paar ogen meer onze buurt veilig en vooral prettig leefbaar te houden!

2 Reacties op Bestuur en straatcoordinatoren

  1. Anton Klein schreef:

    Fijne site ! Heel aantrekkelijk en informatief.

    Anton Klein

  2. Bets Fokker schreef:

    Ziet er goed uit. Duidelijk heeft iedereen zich zelf omschreven!

    Ga zo door BPV Holleblok!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *